Tuoteryhmät » Hiukset » Bravehair MyHair hiusnauha omista hiuksista »

Bravehair MyHair Otsatukka omista tai läheisen lahjoittamista hiuksista


Kampanjahinta
170.00
EUR €
+ toimituskulut
Kampanja on voimassa 29.04.2020 asti.
Normaalihinta 340.00 €
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Voit teettää omista, tai ystäväsi lahjoittamista hiuksista Bravehair MyHairin. Hiukset punotaan pienen pieninä hiusosioina lankojen ympärille ns. tressaustekniikan avulla. Työ on tarkkaa ja aikaa vievää käsityötä. Hiusnauha ommellaan ja siihen kiinnitetään tarranauha, jonka avulla se kiinnittyy päähineeseen. Tämän jälkeen hiusnauha puhdistetaan, muotoillaan ja uv-säteilytetään.

MyHair otsatukka on monikäyttöinen. Voit kääntää otsatukan kummalle puolelle tahansa ja otsatukkaa liikuttelemalla saat siitä erinäköisen. Aitoja hiuksia voi kihartaa, suoristaa, värjätä, letittää tai tehdä ihan mitä mielikuvitus sallii. MyHair asiakkaamme sanoin: ”Sain näin osittain pitää omat hiukseni”

Ohjeet: Käy omalla kampaajallasi leikkauttamassa hiuksesi ohjeen mukaisesti. Tai lähetä kirjattuna ystäväsi lahjoittamat letit kirjattuna osoitteeseen: Bravehair, Kaivokatu 1, Paasiaukio HiusStudio Muoto, 13100 Hämeenlinna. Laita mukaan päänympäryksesi mitta, sekä yhteystietosi. Lisäksi tieto minkä pituisen MyHair hiusosan olet tilaamassa.

Kysythän myös palvelusetelistä info@bravehair.fi!Paino
0.2 kg

Kommentit
Lisää kommentti